UPDATE: Megtelt a workshop.

Köszönjük a sok jelentkezést! Ha most lemaradtál, akkor Balázs legközelebb ősszel indít 12 fős leadership kurzust, részletekért érdeklődj nála: drkarafiath (at) gmail.com

Nyári leadership workshop / tudatos tábor a Balatonfelvidéken.

 • Ki vagy te most?

 • Milyen vezető vagy?

 • Mikor vagy igazán önmagad?

 • Mikor vagy flowban?

 • Hogyan döntesz?

 • Milyen mintákat követsz?

Az ilyen és hasonló kérdésekre keressük együtt a választ a júliusi workshopon, melynek helyszíne a Social Fokus SummerOffice Kővágőörsön. 

 

A workshopról

Egy rész nyári tábor, egy rész mély tanulás, egy rész meditáció, mindez egy igazi közösségi helyen. Igazi 21. századi szórakoztató tanulás a life long learning és az önismeret jegyében.

Az előadások, beszélgetések, tűzrakás és filmvetítés mellett minden nap több vezetett meditációt is tartunk co-creative technikával (ld. alább). Ehhez meditációs gyakorlat előny, de a hiánya egyáltalán nem kizáró tényező, az alapoktól kezdjük, és a harmadik nap végén saját meditációs gyakorlatoddal távozhatsz.

A felkészüléshez kérlek töltsd ki a Vezetői Archetípus Kvízt, amely biztos neked is ad majd néhány új szempontot önmagad megismerésében, és néhány olyan kérdést, amin elmerengve közelebb jutsz majd az előtted álló kihívások legyőzéséhez.

 • érkezés júli 23 vasárnap du.
 • vasárnap 19-21 check-in kör
 • hétfő 9-13h és 14-18h workshop
 • hétfő 20h filmvetités
 • kedd 9-13h és 14-18h workshop
 • kedd 20h tábortűz
 • szerda 9-12h integráció és checkout
 • távozás, ebédre brownbag
 

Árak, ellátás

A Workshop adományalapú, 100.000.- Ft ajánlott adományozási áron, melyet a SummerOffice önköltségi ára és a Workshop házigazda tiszteletdíja alapján határoztunk meg. 

A SummerOffice gondoskodik a teljes ellátásról: napi háromszori étkezés, szállás (3 ágyas szobákban), fürdőszoba/wc, konyhahasználat.

jelentkezési határidő: július 7.

Amennyiben szeretnél részt venni a workshopon, adomány formájában utalj el 30.000 Ft-ot a SocialFokus alapítvány részére.

Közösségi Vállalkozás Fejlesztésért Alapítvány,
számlaszám:
16200151-18530021-00000000

közlemény rovat: neved + "PURPOSE & PLAY WITH A SOCIAL FOCUS"

Amire számíthatsz:

 • Vezetői archetípusok mély elemzése

 • Egó legó: személyiségrészek elemzése

 • Jobban fogod érteni, hogy milyen típus-döntéseket hozol és miért

 • Felfedezheted egyéni hangodat, ahogy a te vezetői archeítpusod megjelenik a világodban

 • Kiderítheted, hogy hol végződsz te és hol kezdődik a vezetői archetípusod

 • Felteheted személyes kérdéseidet, melyekre személyes válaszokat kapsz

 • Hozz magaddal kihívásokat, amelyre egyéni és akár csoportos válaszokat is kaphatsz

 

Kérdés esetén írj Balázsnak (drkarafiath (at) gmail.com), vagy csatlakozz Slack-en a közösségünkhöz (purpose_play channel)

kali.jpg
 

Bővebben a co-creative meditációról

A co-creation egy tudatossági technológia amelynek C.G. Jung gondolatai adják az alapját. Ez egy erőteljes high-tech módja annak, hogy megváltoztassuk a világunkat azáltal, hogy magunkat változtatjuk meg. Egyedi e megközelítés mert segít szembenézni az elakadásaink okával, a gyökereinél fogjuk meg és oldjuk fel a problémákat.

Az utazások egy relaxált állapotban történnek. Azt szoktam javasolni, hogy aki gyakran belealszik az ilyen meditációs állapotba az inkább üljön, aki pedig nehezebben relaxál, az inkább feküdjön.

Az utazások során az általam megteremtett kontextust kinek-kinek a tudatalattija tölti fel konkrét tartalommal. Egy hagyományos vezetett meditációban a tartalmat is meghatározza általában a vezető, ezzel szemben a co-creation megközelítésben mindenkinek egyéni az élménye, melyet az utazást követően megbeszélünk. Ki-ki annyit mond majd el, amennyit jónak lát.

Két kérdés szokott mindig felmerülni: “mi van, ha nem tudok eljutni ebbe a relaxált állapotba”, illetve “mi van, ha nem tudok visszajönni?!”

Mindenkinek hasonló módon működik az agya: ha hajlandó elengedni magát akkor megindulnak a képek a tudatalattiból. Természetesen ha ellenállsz, akkor nem fog semmi történni, itt is működik a szabad akarat, de ha elengeded magad, és igent mondasz a feljövő képekre, akkor menni fog. Van olyan, akivel igazi mély transz csak személyes foglalkozás során jön létre, és van olyan is, kb. az emberek 10%-a, aki gyönyörű színes-szagos szélesvásznú képekben lát ilyenkor, ők a szerencsésebbek.

A visszatérés ebből a könnyű transzállapotból garantált, sőt, frissebben és üdébben térnek majd vissza az utazók, mint amikor elindultak. A kérdés maga egyáltalán nem irreális, nem mindenkinek ajánlanám például, hogy egymaga kimenjen egy hegyoromra meditálni 40 napra, mert onnan nem mindenki tér vissza. Ezen az elvonuláson ez nem lesz gond.

 

A workshop vezetője 

Dr. Karafiáth Balázs László, Purpose Guide, Executive Life Coach

Karafiath_Vikifoto.jpg

Karafiáth Balázs segít céges és egyéni ügyfeleinek küldetésük azonosításában és igaz valójuk kiteljesítésében. Ügyfelei arról számolnak be, hogy a kreativitásra és az ösztönös megérzésekre való képességeiket új szintekre tudják emelni, koncentráltabbá és innovatívabbá váltak. Életüket egy nyugodtabb és céltudatosabb irányba tudták megváltoztatni.

Dr. Karafiáth felhasználja az agytudományok, a szociális kommunikáció és a viselkedési tudományok legújabb eredményeit. Ezt elmélyült odafigyeléssel és az empatikus megértéssel egészíti ki, így segít a vezetőknek teljesítményük és jólétük fokozásában. Karafiáth Balázs három sikeres start-up cég megalapításában vett részt és mémtudományból doktorált. Magasabb rendű célját abban találta meg, hogy embereknek és szervezeteknek segít felismerni és megvalósítani magasabb rendű céljaikat.